Салфетки крупен биг – бели

$1.00

  • Салфетките може да се печатат со ваше лого
  • Слоеви: 1 слој
  • Преклопување: 1/4
  • Во едно кутиче:600 салфетки
  • Во еден пакет: 4,800 салфетки
SKU: Не е достапно Категории ,

Дополнителни информации

Димензии

25x25cm, 33x33cm

TOP