Хартија за печење

  • Боја: бела/кафеава
  • Ширина на ролна: 38 cm
  • Должина на ролна: 50m
  • Ролни во пакет: 20 ролни
Категорија

Дополнителни информации

Type

ТИП 1, ТИП 2

TOP