Хартиена кеса за сендвич

$1.00

SKU: Не е достапно Категории , ,

Опис

Хартиена кеса за сендвич од две страни залепена од две страни отворена

Може да се изработи спред ваши дадени димензии и различни типови на хартија

Хартиената кеса може да се печати со ваше лого

Дополнителни информации

Type

Хартиена кеса за сендвич 18x18cm со универзален печат, Хартиена кеса за сендвич 22x21cm

TOP