Еко послужавници за брза храна

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Направени од материјали за рециклирање
  • Безбедни за употреба во микробранова печка
  • Подготвени за употреба, не е потребно склопување
  • Можно е прилагодено печатење
SKU: Не е достапно Категории ,

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Волумен
(мл)
Парчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
EKO ПОСЛУЖАВНИК 550139x139x425503003,8 / 0,29
EKO ПОСЛУЖАВНИК 800115x220x428003005 / 0,05

Дополнителни информации

Type

ЕКО ПОСЛУЖАВНИК 190, ЕКО ПОСЛУЖАВНИК 210, ЕКО ПОСЛУЖАВНИК 550, ЕКО ПОСЛУЖАВНИК 800

TOP