Еко кутија за Мафини

$1.00

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Транспарентен прозорец за атрактивна презентација на продуктот
  • Достапна во крафт и во бела боја
  • Направена од одржлив матерјал
  • Идеални за пекари и слаткари
  • Прилагодено пакување
SKU: Не е достапно Категории ,

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Број на парчиња во кутијаПарчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
ЕКО МАФ 1100x100x10012508,4 / 0,03
ЕКО МАФ 2100x160x10022009,6 / 0,04
ЕКО МАФ 3250x100x100315011 / 0,04
ЕКО МАФ 4160x160x10041509,8 / 0,04
ЕКО МАФ 6250x170x100615013,1 / 0,06
ЕКО МАФ 9250x250x100910010 / 0,06
ЕКО МАФ 12330x250x1001210012,7 / 0,06

Дополнителни информации

Type

ЕКО МАФ 1, ЕКО МАФ 2, ЕКО МАФ 3, ЕКО МАФ 4, ЕКО МАФ 6, ЕКО МАФ 9, ЕКО МАФ 12

TOP