Еко кутија со прозорец

  • Амбалажата може да се печати со ваше лого
  • Kутите за покажување се брзи и лесни се склопуваат.
  • Два вида на дизајн.
  • Пакување од дебел карторон 325 гсм.
  • Безбедно затворено елиминирано неочекувано отворање.
  • Целосно ламиниран од внатрешната за да ја задржи влагата и масноста.
  • Силен, транспарентен филм за прозор.
  • Одлична презентација на производот.

          Димензии: 130x110x80мм
          Количина во еден пакет: 250 парчиња

Опис

Назив на продуктДимензии
(во мм)
Парчиња во кутијаПакет
тежина, кг / волумен, m³
Кутија со прозорец200x80x603009.35/0.04
TOP