Еколошка амбалажа еден клик 1200мл со 2 секции

Еколошката амбалажата содржи 2 секции односно 2 прегради 50%‚ + 50 %
-Димензии:
*Висина: 55mm
*Врвот: 190 x 200mm
*Дното:170 x 180 mm
-Во еден пакет: 180 парчиња
-Доаѓа со пластичен ПЕТ капак
-Еко амбалажата доаѓа склопена а со тоа не губите време за нејзино склопување само со еден клик капакот се затвара.Во амбалажата може дирекно да се јаде со вилушка и нож,внатрешниот дел е пластифициран и отпорен на мрснотии и не пропушта,амбалажата може дирекно да оди во микро печка без пластичниот ПЕТ капак,една врз друга може да се реди и нема кутијата да се нагмечи.Истата е штанцана,бигувана со висок квалитет,и не се наплаќа едно кратно за штанц форма или модла а притоа не сте обврзани да купувате големи количини одосно минималта количина за ова кутија е 20 парчиња.

TOP